Kirkehusets lokaler i Svirrebom er blevet indviet 23. september 2016.
Menighedsrådet har i maj 2015 besluttet at købe naboejendommen Svirrebommen 2-4, Lemvig.
Ejendommen overtages pr. 4.1.2016.
I første omgang indrettes stueetagen med møderum, køkken, kontorer m.v.
Omtale i Lemvig Folkeblad kan læses her
Samtidig har menighedsrådet besluttet at aflyse den planlagte udvidelse m.v. i det nuværende kirkehus.
Igennem nogle år havde menighedsråd og andre drøftet mulighederne for at få bygget et kirkehus i Lemvig. Der var både fortalere og modstandere.
Modstanderne argumenterede bl.a. med, at de forskellige kirkelige foreninger hver især allerede havde deres foreningshuse, - og at de var bange for at aktivterne i kirkehuset ville gå ud over deres egne.
Fortalerne argumenterede med, at hvis der blev bygget et kirkehus kunne kirken på den måde være med til at samle nogle kirkelige aktiviteter og gøremål.
Også selve placeringen af et kirkehus i området omkring kirken blev diskuteret. Flere forslag blev undersøgt, og det endte som bekendt med at blive på adressen Torvet 10, at kirkehuset blev opført.
Fra referaterne fremgår det bl.a. fra et medarbejdermøde den 4. november 1981 at mulighederne for bedre udenomslokaler et par steder i nærheden af kirken er blevet drøftet. Bl.a. kordegn Anders V. Langer, sognepræst Kai Glud Pedersen, organist E. Poulsen deltog i dette møde.
Dateret den 25.11.1981 har BJ-Huse lavet tegningerne til en bygning på den nuværende adresse, ligesom der samtidig er lavet forskellige skitser.
Menighedsrådet havde i 1982 besluttet - og fået godkendt af stift og ministerium - at købe bygningen på adressen Torvet 3, og en betinget skøde var lavet. Lemvig Kommune afholdt den 5. oktober 1982 et borgermøde om dette. På et byrådsmøde 9.12.1982 blev lokalplan/salget drøftet, men med stemmerne 10 mod 10 faldt forslaget. Efterfølgende den 14.12.1982 vedtog menighedsrådet at være afventende.
Menighedsrådet der blev valgt i november 1984 bestod af: Formand Svend Larsen, Harry Mæng, Egon Breinholt Christensen, Eigil Hansen, Inger Persson, Lars Raakjær, Thorvald Primdahl, Kristine Kallesøe, Arne Rønn Vrist og Flemming Andersen . Præster på dette tidspunkt var Svend Erik Langdahl og Leif Nielsen.
Ansatte: Kordegn Anders V. Langer, organist Erik Poulsen, kirketjener Edith Dahl og kirkegårdsleder Jørgen Jespersen.
Lemvig Kommune arbejdede i 1984 med et skitseforslag til udformning af Torvet og Østergade med tilhørende pladser. Af dette fremgår bl.a. at "Torvet er Lemvigs centrum, - og centrum for Torvet er kirken. I flisebelægningen understreges dette". Lærer Flemming Andersen deltog på vegne af menighedsrådet i kommunens arbejdsgruppe om indretning af bl.a. torveområdet.
I perioden blev forskellige alternative muligheder for at få lokaler og kontorer undersøgt og forhandlet, - dog uden resultat.
I slutningen af 1985 blev kontakten om et køb af bygningen på Torvet 10 etableret. Igen skulle en lokalplan i høring. Offentlig møde om lokalplanen blev afholdt 16.12.1985. Lokalplanen blev officielt godkendt 28. maj 1986.
Det oprindelige hus var bygget omkring 1840, og renoveret i 1961-62. Lemvig Museum fremkom med ønske om at måtte undersøge grunden før en ny bebyggelse. Dette for at skaffe viden om byens historie. Undersøgelsen viste fund af en stor mængde skår m.v., som blev registreret af museet.
På et menighedsrådsmøde 22. april 1986 blev i grupper drøftet ideer til det nye kirkehus